No Image

Фестиваль “Лелеки”

Дорогі друзі! На нашому фестивалі ви зможете на мить доторкнутися до свого дитинства. Та згадати той безтурботний час. Свої іграшки, вашу дитячу кімнату. Веселі забави. Світ, у якому ви почувалися щасливими! У рамках фестивалю відбудуться: Авторська виставка Володимира Бунова, Презентація колекції лялькових ковдрочок, Виставка-ярмарок виробів із клаптиків, Тканини та інструменти для печворку

No Image

Виставка майстрів сучасної вишивки

Для мешканців та гостей міста роботи будуть представлені вперше. 26 авторів представлять експозицію з понад 150 робіт, виконаних в техніці вишивки хрестом, бісером, стрічками, гобелен. Сюжети вишивок – ікони, пейзажі, портрети, натюрморти, репродукції картин відомих художників.

No Image

Будинок-музей Яворницького нагородив вчителя історії

Щорічно до Міжнародного дня музеїв Дніпропетровський історичний музей імені Д.І. Яворницького нагороджує викладачів середніх та вищих навчальних закладів області за багаторічну творчу співпрацю з Меморіальним будинком-музеєм Д.І. Яворницького.

No Image

Свято просто неба “Чисті джерела” – 2013 (фотозвіт)

Серед учасників були присутні давні друзі нашого музею: музичні колективи “Криниця” та “Кодачаночка”, танцювальний ансамбль митної академії – “Веселка”, федерація “Бойовий гопак” та україно-японський центр “Сідзен”, вдруге у святі взяли участь циркові колективи – “Дружба” та “Романтики”. Адміністрація музею вдячна усім тим, хто був присутній на нашому святі і хто його готував!

No Image

Виставка картин сестер Черняєвих “У пошуках вічного”

Виставка картин сестер Черняєвих – це їх перша персональна експозиція, в якій представлені портрети, натюрморти, пейзажі, серія кінних робіт, створених за останні роки. Всі роботи об’єднані любов’ю до природи, наповнені роздумами про життя.

No Image

Виставка “Сонячна палітра”

Управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради, Музей “Літературне Придніпров’я”, Дніпропетровська дитяча художня школа № 1. Виставка творчих робіт учнів школи, присвячена “Дню захиста дітей та Року дитячої творчості” “Сонячна палітра”. Урочисте відкриття виставки 23 травня о 16.00 в музеї “Літературне Придніпров’я” за адресою: пр. К. Маркса, 64.