No Image

РІЗДВЯНІ ГОСТИНИ

9 січня 2016 року в музеї «Літературне Придніпров’я» відбулося традиційне свято – Різдвяні гостини, організатори якого – зразковий Центр української культури «Коло калинове» міського Палацу дітей та юнацтва та працівники музею. Учасниками його стали вихованці, майстри та батьки ЦУК «Коло калинове», співробітники музею, представники дитячого театру «Соняшник» Старокодацького будинку культури, студенти Дніпропетровського коледжу культури та мистецтв та львівського «Студентського братства».

No Image

Інформаційний портал Dnepr.info

Міський сайт — Dnepr.info це команда професіоналів. Ми встаємо рано та лягаємо пізно, так як хочемо, щоб ви отримували тільки свіжу інформацію про життя рідного міста.

Сайт Дніпропетровська, Новини Дніпропетровська, Афіша Дніпропетровськ, Відпочинок, Товари, Послуги, Радіо online, ТВ-online, Пробки, Погода, Економічні новини, Політичні новини, Кримінальні новини, Наука, Корисні новини, Новини України за останню годину, Спортивні новини, Новини шоу-бізнесу, Комунальні новини.

No Image

Ревенко Юлія Вікторівна

Закінчила філологічний факультет Дніпропетровського національного університету. З 2011року працює у Дніпропетровському історичному музеї, з 2013року – на посаді завідуючої відділом. Веде науково-дослідну, експозиційну та просвітницьку роботу за тематикою відділу. Тема дослідження – «О.П. Блаватська. Життя. Спадщина».

No Image

Соприкоснуться с вечностью

Приднепровские степи… Сколько песенных мелодий, поэтических строк, пейзажных образов посвящено бескрайним степным просторам, той особой раздольной красоте, берущей в полон навсегда сердце человека, когда-либо ощутившего её пространственное и временное величие.

No Image

Арт-проект «WI-FI zone. Протополе»

З 27 січня по 24 лютого в музеї «Літературне Придніпров`я» буде експонуватися Арт-проект художників Ігоря та Вадима Василенків «WI-FI zone. Протополе». Проект включає експозицію скульптури, живопису та інсталяцію “ARTQUARIUM”. Ігор та Вадим Василенко переможці Міжнародного конкурсу UKRAINE ART WEEK 2012 року.

No Image

Сайт ДНІМ та музейні спільноти в соціальних мережах. Звіт за 2015 р.

2015 р. був дуже насичений на музейні події: IV Всеукраїнський музейний фестиваль, 160-річчя з дня народження Д.І. Яворницького, щорічні заходи «Ніч музеїв» та «Чисті джерела», презентації нових музейних видань та виставок. Багато чого цікавого було у всіх відділах ДНІМ.

No Image

#MuseumSelfie – 2016

Щороку 21 січня музеї всього світу приєднуються до Міжнародного флешмобу музейних селфі, що започаткований Європейським проектом Culture Themes. Для участі у флеш-мобі вам потрібно прийти до улюбленого музею, зробити “селфі” – свій фотопортрет власноруч – на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook, додавши теги #MuseumSelfie та тег того музею, де ви зробите фото.