No Image

Компанія izi.travel

Компанія izi.travel була створена у 2011 році в Амстердамі (Голландія), яка займається розробкою аудіогідів по місту та закладам культури.

No Image

Вдова Андрія Лихогруда передала до музею його особисті речі та нагороди

25 березня 2016 р. до фондів ДНІМ ім. Д.І. Яворницького були передані нагороди та деякі особисті речі бійця 40 батальйону ТО «Кривбас», командира взводу старшого лейтенанта Лихогруда Андрія Григоровича, який трагічно загинув на полі бою 29 серпня 2014 року під час виходу з оточення поблизу Іловайська.

No Image

Захід #MuseumWeek-2016

З 28 березня по 3 квітня 2016 року пройде чергова міжнародна музейна акція – Музейний тиждень у Твіттері, завданням якої є вустами (літерами і фото) музейників розказати про найбільші принади кожного музею. А читачі музейних твітерів, відтак, зможуть побувати одночасно у багатьох музеях світу, йдучи за хештегом ‪#‎MuseumWeek‬.

No Image

Виставка віршів Максима Бородіна “Ілюзія поезії”

До Всесвітнього дня поезії у музеї «Літературне Придніпров’я» відкрилась виставка віршів «Ілюзія поезії», присвячена новітній літературі Придніпров’я і творчості найпомітнішого автора Дніпропетровська покоління двотисячних Максима Бородіна.