No Image

Книжкова виставка “Музей і книга: нові надходження музейних видань у науковій бібліотеці ДНІМ”

В науковій бібліотеці Дніпропетровського національного історичного музею імені Д.І. Яворницького відкрита чергова книжкова виставка. Вона присвячена Всеукраїнському дню бібліотекарів. На виставці представлена низка нових надходжень музейних видань України та світу – каталоги, путівники, збірники доповідей.

No Image

“Війна та долі: локальний вимір”

Наразі у ДНІМ ведуться активні роботи по реекспозиції зали №7, яка присвячена участі жителів Дніпропетровщини у Другій світовій війні. Наукові співробітники музею продовжують роботу над дослідженням цих сторінок історії нашого краю і пропонують вашій увазі тимчасову виставку “Війна та долі: локальний вимір”.

No Image

Дні О.М. Поля у стінах музею

25 вересня в історичному музеї відбувся День пам’яті О.М. Поля. Захід включав авторську англомовну екскурсію – лекцію “О.М. Поль – хто він? Оглядова екскурсія з колекції О. Поля”.

No Image

ІІІ Всеукраїнський форум з питань музейного менеджменту

Дніпропетровський національний історичний музей імені Д. І. Яворницького запрошує на ІІІ Всеукраїнський форум з питань музейного менеджменту, який у 2021 р. присвячено магістральній темі «Місце музеїв на мапі регіонального туризму».

No Image

“Українська гривня: шлях довжиною в тисячоліття” (до 25-річчя від часу відновлення національної грошової одиниці)

В науковій бібліотеці Дніпропетровського національного історичного музею імені Д.І. Яворницького відкрита чергова книжкова виставка. Вона продовжує низку музейних заходів до 30-річчя Акту проголошення Незалежності України […]