No Image

Поговоримо про первісне мистецтво

Спочатку було слово. І слово те було «Торро». Розмова про первісне мистецтво і про те, чому нашим предкам довгий час відмовляли в ірраціональності: на вас чекає розповідь про найдавніші форми мистецтва, знайомство з його зразками.

No Image

Поговоримо про археологію

Агов, друзі! Всі ми скучили за музейним контентом, за тим, що ми уявляємо в першу чергу, коли кажемо: «Музейна робота/музейний продукт/музейне життя»! Зараз ми, нажаль, не можемо провести вам екскурсії нашими експозиціями. Але це не означає, що нам немає чого вам запропонувати. Тож вже цими вихідними запрошуємо дітей віком від 5 до 105 років на благодійний захід “Поговоримо про археологію”.

Екскурсії по історичному музею

Оглядові і тематичні екскурсії по залах Дніпропетровського історичного музею (пр. Д.Яворницького, 16). Вартість вхідного квитка: для дорослих: 8 грн. (будні), 10 грн. (вихідні); для школярів і студентів 4 грн. (будні), 5 грн. (вихідні). Екскурсійне обслуговування: (за 1 екскурсійну годинус – 45 хвилин.); для дорослих: 40 грн.; для школярів і студентів: 20 грн. Часи роботи музею: щоденно з 10:00 до 16.00 без перерви.