No Image

Книжкова виставка «Охорона пам’яток – порятунок національного надбання» (до Міжнародного дня пам’яток і визначних місць та Дня пам’яток історії та культури України)

В науковій бібліотеці Дніпропетровського національного історичного музею імені Д.І. Яворницького, незважаючи на надзвичайний режим роботи, продовжується виставкова діяльність. Відкрита чергова книжкова виставка, яка присвячена Міжнародному дню пам’яток і визначних місць та Дню пам’яток історії та культури України, які відзначаються 18 квітня. Міжнародний день був встановлений ще в 1983 році Асамблеєю Міжнародної ради з питань охорони пам’яток та визначних місць (ICOMOS), створеної при ЮНЕСКО. День пам’яток історії та культури в нашій країні встановлений відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 1999 року № 1062/99.

No Image

Вальпургієва ніч разом з ДНІМ

Коли всі відьми зібралися на шабаш, але ППО порадили поки небом не шастать… Коли прокинулося містичне мислення і не знаєш, що з тим робити… Коли просто хочеться якогось дійства в стилі етно і години на три забути про все на світі… І навіть тоді, коли діти просять почитати в голос, а у вас інші клопоти. Співпало хоч щось? Тоді вам – до музею на Вальпургієву ніч!!!